Cum arata cea mai noua autostrada din Romania. (Galerie Foto)


Cum arata cea mai noua autostrada din Romania. (Galerie Foto)
Romania are in sfarsit o autostrada care sa lege, fara intreruperi, Capitala de Constanta. Circulatia a fost deschisa complet si pe portiunea Cernavoda-Medgidia, unde pana acum o saptamana se putea circula doar la o banda pe sens.

Totodata, a avut loc si recepţia tronsonului Medgidia-Constanta. Pe ambele portiuni au lucrat italienii de la Astaldi si nemtii de la Max Boegl.

Momentan se lucreaza inca la spatiile de servicii, iar pe cea mai mare parte a portiunii Cernavoda-Medgidia-Constanta au fost montati parapeti despartitori antiorbire.

CNADNR a platit pentru constructia autostrazii Cernavoda-Constanta aproape 1,5 miliarde de lei (circa 350 de milioane de euro la un curs de 4,3 lei/euro).

Constructia autostrazii Soarelui, intre Bucuresti si Constanta, a inceput inainte de Revolutie. Primul tronson, Fetesti-Cernavoda, a fost finalizat in 1987, al doilea - Bucuresti-Fundulea-Drajna, in 2004, iar Drajna-Fetesti in 2007. Autostrada intre Bucuresti si Constanta are putin peste 200 de kilometri.
Vizionare placuta:
Iesire: Cernavoda

La lucru

120km/h

...

La lucru

...

A2/km172

...

...

...

E81/A2-Bucuresti - Fetesti / 223/Cochirleni / Cernavoda

...

La Lucru

Sursa: ZF Constructii

Trimiteți un comentariu